Најкраћа молитва на свету може и планине да помери!


Псалам 50:

"Помилуј ме, Боже, по великој милости својој, и по обилју милосрђа свога очисти безакоње моје. Опери ме сасвим од безакоња мога, и од греха мога очисти ме, јер ја знам безакоње своје и грех је мој стално преда мном.

Теби јединоме сагреших, и зло пред Тобом учиних, да се оправдаш у речима својим и да победиш кад ти суде. Гле, у безакоњима се зачех, и у гресима роди ме мати моја.

Јер гле, истину лјубиш, и јавлјаш ми незнано и тајно свемудрости своје. Покропи ме исопом, и очистићу се; опери ме, и бићу белји од снега. Дај ми да чујем радост и веселје, да се прену кости потрвене.

Одврати лице своје од грехова мојих, и сва безакоња моја очисти. Срце ми чисто саздај, Боже, и дух прав обнови у мени.

Не одбаци ме од лица Твога, и Духа Твога Светога не одузми од мене. Дај ми радост спасења Твога, и духом владалачким учврсти ме. Научићу безаконике путевима Твојим, и непобожни ће се обратити Теби.

Избави ме од крви, Боже, Боже спасења мога; обрадоваће се језик мој правди Твојој. Господе, отвори усне моје, и уста ће моја казивати славу Твоју. Јер да си хтео жртве, принео бих; за жртве палјенице не мариш.

Жртва Богу је дух скрушен; срце скрушено и смерно Бог неће презрети. По благости својој, Господе, чини добро Сиону, нека се подигну зидови јерусалимски.

Онда ће Ти бити миле жртве правде, приноси и жртве палјенице; тада ће метати на жртвеник Твој теоце".

Уздај се у Бога и победићеш сваки проблем: Поучна прича оца Тадеја! Кад зло снађе вас и вашу породицу: Најкраћа молитва на свету може и планине да помери!

ЛеЗ 0010166


УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

Молитва Оче наш...

(....)

Када је Никола Тесла био на врхунцу славе, почетком двадесетог века, и када су америчке и светске новине писале да је он највећи светски научник, Теслин пријатељ, амерички песник Џонсон, замолио га је да сажето изложи своју животну филозофију. Тесла је прихватио понуду и написао диван есеј о томе како је читавог живота, од најранијег детињства, трагао за питањемповећања људске енергије. Он наводи како је био дубоко зачуђен и одушевљен када је после много година и деценија трагања коначно нашао одговор, који се све време налазио ту поред њега – у хришћанству и то баш у молитви Оче нашкао најбољем генератору људске енергије.
     = преузето, видети више
======================================================

    Препоручени чланци:

Интервју са Николом Теслом из 1899. године: Црно је право лице светлости!
Упамтите да није закривљен простор, већ човеков ум који не може да схвати бескрај и вечност, говорио је славни геније 
     
СПОРНИ РАЗГОВОР ЗАБЕЛЕЖЕН У КЊИГАМА. -Забрањени проналазак Николе Тесле: Како је српски геније ућуткан у крвавој борби за новац! Све ово слама теорију релативитета у корену и у извесној мери потврђује верзију о томе да је она била свесно уведена и промовисана, да се физика усмери на погрешан пут, а банкари профитирају Заседање владе САД било је заједно са банкарима. Разговор који се тамо одиграо, забележен је у књигама. Тамо се наводи чињеница да је млади банкар Бернард Барух обраћајући се Моргану рекао следеће: Новине пишу о неком Тесли, који жели да продаје практично бесплатно енергију. Ако се ствари тако буду одвијале, ми ћемо изгубити монопол.

ЛеЗ 0007143  

  

Нема коментара:

Популарни постови

ИЗ СЕНКЕ