УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

четвртак, 6. август 2015.

Marsovska sa ogrtačem?

NLO ljubitelji prosto obožavaju NASA-ine fotografije Marsa. Oni su na jednoj od njih uočili vanzemaljsku “ženu sa grudima i dugom kosom” koja “pažljivo posmatra” rover iz daljine.

Fotografija koju je nedavno napravio rover Curiosity je privukla pažnju brojnih NLO sajtova, uključujući areazone51ufos.blogspot.be i UFO Sightings Daily.
„… izgleda kao žena sa ogrtačem. Čini se da ima grudi, a vide se i ruke i duga kosa“, navodi UFO Sightings Daily.
Ipak, ljudi nisu sigurni da li je u pitanju statua „iz davnina“ ili prava žena, mada je velika verovatnoća da bi tako mala statua lako erodirala.

Mars zaista izgleda kao nenaseljena planeta, ali NLO ljubitelji i stručnjaci s vremena na vreme primećuju čudna bića na površini crvene planete. Nedavno je uočeno jedno biće koje je nazvano „fantastična marsovska svemirska kraba“.
Dosta spekulacija je bilo i kada je uočena lebdeća vanzemaljska sfera na Marsu, koju je roverova kamera zabeležila 10. aprila 2015. godine.
„U pitanju je drevna tehnologija, a još uvek lebdi iznad površine danas. Niko ne zna koliko je stara, ali sigurno znamo da ju je napravila tehnološki veoma napredna vrsta“, navodi UFO Sightings Daily.

Нема коментара:

Популарни постови

ИЗ СЕНКЕ