УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

субота, 20. децембар 2008.

Upozorenje > Brisanje već publikovanih pesama


Ne želimo da brišemo već objavljene postove, na ovom Blogu, ali ponekad smo prinuđeni da to učinimo, nerado. Kako ne bismo dovodili u zabludu druge.

Milica Nježić, Banjaluka, poslala je nedavno na Veliki konkurs Zavetina 2008 pesnički rukopis, kome nije odredila naslov. Mi smo objavili izbor iz tog rukopisa. Jer u propratnom pismu M. N. nije naznačila da je rukopis publikovala i gde. Saznali smo, u međuvremenu, da jeste rukopis već publikovala i gde. Ona ima svoj Blog na internet adresihttp://www.millysekund.co.cc/ , koji započinje ovako: Jer ja sam prva i poslednja Ja sam obožavana i prezirana Ja sam kurva i svetica Ja sam supruga i devica Ja sam majka i kćer Ja sam jalova i imam bezbroj potomaka Ja sam sretno udata i usedelica Ja sam ona što donosi na sviet i ona što nikad nije rađala Ja sam supruga i supružnik Ja sam čovek moj koji me je stvorio Ja sam majka svoga oca I on je moj odbačeni sin Poštujte me uviek svi, Jer ja sam sablasna i veličanstvena!


Tamo su publikovane pesme koje nam je kao rukopis poslala. Zato smo obrisali pesme, koje su publikovane na ovom postu. Ubuduće ćemo to izričito proveravati. -Mi želimo još jednom da upozorimo, jer se konkurs bliži svom kraju, da nam ne šaljete rukopise pesama ili romana, ili drugih stvari, koji su već negde objavljivane, na papiru, ili publikovane, digitalno, ili na nekom blogu, sajtu. Mi smo raspisali konkurs za originalne, tj. neobjavljivane rukopise u celini. Za one koji ne znaju, konkurs je zbog izuzetnog interesovanja produžen do kraja februara 2009. godine.

Нема коментара:

Популарни постови

ИЗ СЕНКЕ