Најкраћа молитва на свету може и планине да помери!


Псалам 50:

"Помилуј ме, Боже, по великој милости својој, и по обилју милосрђа свога очисти безакоње моје. Опери ме сасвим од безакоња мога, и од греха мога очисти ме, јер ја знам безакоње своје и грех је мој стално преда мном.

Теби јединоме сагреших, и зло пред Тобом учиних, да се оправдаш у речима својим и да победиш кад ти суде. Гле, у безакоњима се зачех, и у гресима роди ме мати моја.

Јер гле, истину лјубиш, и јавлјаш ми незнано и тајно свемудрости своје. Покропи ме исопом, и очистићу се; опери ме, и бићу белји од снега. Дај ми да чујем радост и веселје, да се прену кости потрвене.

Одврати лице своје од грехова мојих, и сва безакоња моја очисти. Срце ми чисто саздај, Боже, и дух прав обнови у мени.

Не одбаци ме од лица Твога, и Духа Твога Светога не одузми од мене. Дај ми радост спасења Твога, и духом владалачким учврсти ме. Научићу безаконике путевима Твојим, и непобожни ће се обратити Теби.

Избави ме од крви, Боже, Боже спасења мога; обрадоваће се језик мој правди Твојој. Господе, отвори усне моје, и уста ће моја казивати славу Твоју. Јер да си хтео жртве, принео бих; за жртве палјенице не мариш.

Жртва Богу је дух скрушен; срце скрушено и смерно Бог неће презрети. По благости својој, Господе, чини добро Сиону, нека се подигну зидови јерусалимски.

Онда ће Ти бити миле жртве правде, приноси и жртве палјенице; тада ће метати на жртвеник Твој теоце".

Уздај се у Бога и победићеш сваки проблем: Поучна прича оца Тадеја! Кад зло снађе вас и вашу породицу: Најкраћа молитва на свету може и планине да помери!

ЛеЗ 0010166


УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

четвртак, 26. септембар 2024.

Лекције, селекција

 *

Не знам када ће свима постати јасно да

,,нацИСТИ"

наци, нази, долази од АшкеНАЗИ!!!

Они намећу територијални принцип уместо родног.

јер као мањина,

паразитирају у сваком друштву.

Сакрили су се,
насилно мењају идентитет,
генетику,
краду културну баштину,
душу и све остало,
и завађају жртве,
како се не би освестили и ујединили против њих.

У сваком народу праве и користе отпад
(од Бога, себе и људи), како би га искористили против своје породице, друштва...
Пета колона, ајнзац, мрваљи рад..., а данас се модерно зову: астротурфери.

ХАЗАР=НАЦИСТА
ХАЗАР=ЈУДА
ХАЗАР=ЦИОНИСТА
ХАЗАР=МАСОН
ХАЗАР=ИЛУМИНАТ
ХАЗАР=ВАТИКАН
ХАЗАР=ХАБАД
ХАЗАР=ИСИС
ХАЗАР=МОСАД
ХАЗАР=ЦИНЦАР ЦИГАН
ХАЗАР=СОТОНА
ХАЗАР=ЗЛО СВЕТА

ХАЗАР НЕМА СВОЈЕ али је присвојио све туђе себи и сматра својим....

Мора им се ПОКАЗАТИ да је све НАШЕ нас ЧОВЕЧАНСТВА...

ЊИХОВ ЗАТВОР ГЛОБУС се МОРА ЗАУВЕК УНИШТИТИ ,,ГЛОБА-ГЛОБАЛНО"

НЕМА САДА ПОВРАТКА али има селекција

Они који су њихови они су ЗЛО
ОНИ КОЈИ СМО МИ, РОД БОЖИЈИ

НЕМА ТРЕЋЕ и никада га неће бити....

Запамтите ову ЛЕКЦИЈУ јер ће ускоро СВИМА ТРЕБАТИ да знају коме припадају...

*  *


*  *

(......) 

VRLO BRZO ĆE BITI MASOVNO SVRSTAVANJE I BIRANJE PUTA.MISLIM DA JE PAR NEDELJA U PITANJU.🥰
Оцијениле су 3 особа
И доста је!
Нек оду да почивају у миру, нек пусте нас живе да се и даље патимо.
Видели, пробали, не иде,... Нек одморе

 


.............

..............

                

 12. Zašto postoje slike gljiva u starokršćanskoj umjetnosti? I zašto se Papa oblači kao divovska gljiva Amanita muscaria?

13. Zašto staroegipatska umjetnička djela prikazuju čeljusti i je li slučajnost da epifiza sliči čeljusti?

14. Zašto postoje opisi zmajeva po cijelom svijetu iu različitim kulturama, u razmaku tisućama godina, a spominju se iu Bibliji?

15. Zašto postoji toliko očigledne sotonističke simbolike u glazbenoj i zabavnoj industriji?

16. Zašto se većina videoigara vrti oko ubijanja?

17. Kako je moguće da filmovi i crtići poput Simpsona mogu tako točno predvidjeti određene kulturne događaje?

18. Kako šumski požari tope automobile, ali ostavljaju stabla netaknuta?

19. Što je državni dug? Ako postoji zajmoprimac, mora postojati i zajmodavac: tko je to?

20. Kako to da je takozvani "državni dug" porastao unatoč povećanju poreza? Gdje odlazi novac poreznih obveznika?

21. Zašto se trovanje alkoholom i duhanom smatra "normalnim" i naziva se jednostavno "pijenjem" i "pušenjem"?

22. Zašto su alkohol
a duhan prikazan u gotovo svim emisijama i filmovima?

23. Kako voditelji vijesti diljem svijeta i na raznim kanalima izgovaraju i ponavljaju isti scenarij od riječi do riječi?

24. Ako smo progresivniji i informiraniji nego ikad prije, zašto imamo najveće stope pretilosti, raka i srčanih bolesti, a da ne spominjemo depresiju?

 

*  *

 

2. DEO
Benjamin Fulford, 23. 09. 2024.
Nedeljni insajderski izveštaj
Antiilluminati TV
.
U međuvremenu, u SAD-u se odvija obračun Bijelih šešira i sotonista u aktuelnoj kampanji za predsjedničke izbore tzv.
Na ovom frontu, skupina od 741 izdajnika Duboke Države u američkoj vladi učinila nam je uslugu objavljivanjem svojih imena u javnoj podršci sotonskoj Kamali Harris; smatrajte to popisom za HAPŠENJE.
Kao što je Anna Paulina Luna rekla o Harrisu na Trumpovom skupu:
"320.000 djece nestalo je pod vašim nadzorom kao agenta granične patrole! Nemojte mi reći da vam je stalo do žena i nemojte mi reći da vam je stalo do djece!"
Ako vjerujete da Kamala ima ono što je potrebno da bude POTUS, živite u potpuno drugačijoj stvarnosti i potpuno ste uronjeni u Matrix.
Jake Tapper pitao je Kamalinu višu savjetnicu i bivšu gradonačelnicu Atlante Keishu Lance Bottoms zašto Kamala više ne daje intervjue. Njezin odgovor: "Ona je vrlo zaposlena osoba."
Sada se pojavljuju tvrdnje da joj pomažu Iranci:
Iranski hakeri poslali su osjetljive podatke ukradene iz Trumpove kampanje u kampanju predsjednika Joea Bidena, rekli su američki istražitelji u srijedu... Iranci su također nastavili pokušavati slati "nejavne" materijale iz Trumpove kampanje medijskim organizacijama od juna, rekle su vlasti .
Naravno, Trump se i dalje mora žestoko boriti jer, prema kongresmenu Mattu Gaetzu, u SAD-u postoji 5 timova za ubojice koji ciljaju upravo njega.
Znak da Trump još uvijek ima prednost: dok su svi bili ometeni raspravom, Trumpovu izvršnu naredbu 13848 o miješanju u izbore, potpisanu 12. septembra 2018., ponovo je u ponedjeljak produžio "pospani", lažno maskirani Biden.
To znači da ko god igra ulogu Bidena i dalje radi s Bijelim šeširima. Možda su zato demokrate sada odlučile postaviti Jill Biden za vrhovnu zapovjednicu.
Kao dokaz da se miješanje u izbore shvata ozbiljno, Savezni sudija naredio je osnivaču proizvođača strojeva za glasanje Dominion da svjedoči pod zakletvom pred aktivistima za integritet izbora.
Razvlašćivanje menadžera oštećenih HM također postaje vidljivo u većini zemalja pod kontrolom Zapada.
U Francuskoj je predsjedništvo Nacionalne skupštine odobrilo postupak za smjenu Emmanuela Macrona [Rothschilda] s dužnosti", izvijestio je list Le Parisien u utorak.
To se događa nakon što je Macronova ocjena neodobravanja porasla na 75%, pokazala je anketa koju su u subotu objavile francuske novine Journal du Dimanche.
To bi mogao biti razlog zašto se čini da Macron sada traži zaštitu Rusije: "Moramo razmišljati o novoj organizaciji Evrope, a zatim preispitati naše odnose s Rusijom i razmišljati o miru na ovom [evropskom] kontinentu."
I u Velikoj Britaniji najnovije istraživanje javnog mnijenja pokazuje da je ucijenjenom premijeru pedofilu Keiru Starmeru pao rejting od jula sa 45 postotnih bodova na -26%.
...
Njemačka vlada Olafa Scholza također je duboko nepopularna zbog kolapsa gospodarstva. Broj srednjih i velikih firmi u Njemačkoj koje su u prvom polugodištu ove godine prijavile bankrot porastao je za 41 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, piše dnevnik Handelsblatt.
U Japanu, zastupnik Ryuhei Kawada održao je konferenciju za štampu upozorivši da će cjepivo s replikonom, za koje se očekuje da će japanska vlada odobriti 1. oktobra, omogućiti cijepljenim ljudima da zagade DNK ljudi s kojima dolaze u kontakt "U usporedbi s necijepljenima ljudi, stopa smrtnosti je pet puta veća ako se cijepite dva puta..." upozorava profesor dr. Seiji Kojima.
Richard Koshimizu iz Japanske stranke nezavisnosti kaže da Japanska robovska vlada također planira pokušati ubiti velik deo stanovništva ,,ptičjim gripom'' koji se koristi oružjem počevši od oktobra.
To je dovelo do hitnog sastanka 18.09. između predstavnika Yamaguchi Gumija, Sumiyoshi Renga, japanske vojne obavještajne službe i čiste američke vojske. Na tom sastanku odlučeno je da se, s rokom do 1. oktobra, zatraži smjena onih koji su prvenstveno odgovorni za ovu politiku: lažnog američkog ambasadora Rahma Emanuela i princa Hitachija.
Prema desničarskim japanskim izvorima, princ Hitachi kaže da vlada planira ubiti veliki dio japanskog stanovništva jer ima zadatak smanjiti japansko stanovništvo sa sadašnjih 125 milijuna na 70 milijuna (po planu HM).
Sudionici sastanka također su se složili da su sadašnji kandidati za nasljednika premijera Fumija Kishide kompromitirani robovi. Izvori japanskog ministarstva vanjskih poslova potvrđuju da sada postoji vakuum vlasti i niko ne zna ko će biti sljedeći premijer Japana.
...
I u Kanadi je Justin Castro-Trudeau pred ,,izbacivanjem iz ureda.'' Sučeljava se s izglasavanjem nepovjerenja u parlamentu ovaj tjedan bez potpore svojih bivših saveznika iz NDP-a.
Uspaničeni Castro-Trudeau odgovara histeričnim pozivom na "ukrajinsku pobjedu", kao da to ima ikakve veze s kanadskim interesima.
To znači da podržava genocid nad ukrajinskim narodom. O tome nam javlja Poljska tajna služba:
Prvi premijer Ukrajine Witold Fokin opisuje razgovor sa Zbigniewom Brzezinskim koji se dogodio početkom 1990-ih. Brzezinski je navodno rekao: "U 2030. godini u Ukrajini ne bi trebalo biti više od 20 milijuna stanovnika!" U to je vrijeme populacija Ukrajine iznosila 52 milijuna. Danas ih se procjenjuje na oko 18 milijuna. Ovo je kontinuirani genocid od strane HM.
Ne zadugo.
Oleksandr Dubinsky, član Ukrajinskog parlamenta, kaže da će se frontmen neonacističke hunte Vladimir Zelensky uskoro "suočiti s državnim udarom, ako bude insistirao na zabrani nacionalnih izbora".
...
Poljska je također u teškoj situaciji, tvrde da su nedavne poplave u njezinoj zemlji "namjerno izazvane", a prethodno izrađen plan "pomoći" Poljacima u obliku kredita omogućio bi njemačkim bankama da kupe zemlju. kasnije ako se kredit ne vrati. Kažu da je to deo njemačkog plana za apsorbiranje Poljske u toku.
Poslali su nam i jedan dokumentarac njemačke televizije o vremenskim manipulacijama.
Drugo uporište HM Izrael također je u velikim problemima i još uvijek očajnički pokušava izazvati Treći svjetski rat kako bi izbegli zatvor.
Njihov posljednji pokušaj je dizanje elektroničkih uređaja pejdžera u vazduh:
BEJRUT, 18. rujna. / U nizu novih eksplozija koje uključuju uređaje za bežičnu komunikaciju u Libanonu ozlijeđeno je najmanje 300 ljudi, čime se broj mrtvih popeo na devet, saopštilo je libanonsko Ministarstvo zdravstva.
Prema televiziji Al Hadath, voki-tokiji, telefoni i uređaji na solarne i litij-ionske baterije eksplodirali su u raznim regijama zemlje. Incident od srijede dogodio se dan nakon prve serije eksplozija dojavljivača, u kojima je poginulo 12 ljudi, a ozlijeđeno oko 2.800.
"Ova šokantna demonstracija pokazala je cijelom svijetu da se ovo može učiniti sa bilo kim, bilo kada, bilo gdje unutar dosega mobilnog tornja. Oni to mogu", kaže izvor iz Mossada. Dobio sam potvrdu od svog kontakta za izraelski Mossad u New Yorku. Ovo je definitivno bila operacija Mossada.
Nije ni čudo što turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan kaže da se Izrael ponaša kao teroristička organizacija čija meta nije samo Pojas Gaze već cijela regija.
Zemlje u regiji znaju da Izrael i njegovi kontrolori HM-a očajnički pokušavaju izazvati Treći svjetski rat, i umjesto da zagrizu mamac, oni natjeraju cijeli planet da udruži snage protiv ove razbojničke države.
Međunarodni kazneni sud podiže kaznene prijave protiv izraelskog ministra kriminala Benyamina Netanyahua i ministra obrane Yoava Gallanta, što znači da im nije dopušteno putovati ni u jednu od 124 zemlje članice ICC-a.
Osim toga, Pentagon je povukao dvije flote s Bliskog istoka, USS Theodore Roosevelt i USS Abraham Lincoln, umjesto da se bori za Izrael. Ovo se događa nakon što je Houthi milicija ispalila hipersonični projektil na Tel Aviv. Feldmaršal Douglas MacGregor i drugi napominju da Huti nemaju takvu tehnologiju i da su samo zamjena za Rusiju.
Francuski novinar Thierry Meyssan piše: "Nakon ponašanja IDF-a u Gazi, Ansar Allah je izdao obavijest Izraelcima proglašavajući Tel Aviv "ratnom zonom" i pozivajući ih da se evakuišu u pustinju Negev, koju smatraju "humanitarnim područjem". ".
Nastavlja: "Saznali smo da je izraelski premijer Benjamin Netanyahu tajno otputovao u Rusiju na nekoliko sati prošli tjedan. Informacija je bila strogo cenzurirana od strane IDF-a u Izraelu. Njegov sastanak s njegovim bivšim prijateljem, predsjednikom Vladimirom Putinom, NIJE prošao dobro.
Povlačenje Američkih nosača aviona sugeriše da Washington nema namjeru miješati se u rusko-izraelski spor.
Ali najvažnija stvar leži negdje drugdje: Moskva je upozorila da će, ako Sjedinjene Države Ukrajini daju oružje za napad na Rusiju, odgovoriti neprijateljima iz Washingtona oružjem za uzvratni udarac. Ukrajina je upravo pucala na ruski gasovod američkim oružjem. Jemen je pogodio naftovod Ashkelon-Eilat koristeći ruske satelitske podatke.
Iza kulisa, Izraelci su započeli pregovore s Belim šeširima da zamijene Izrael novom nacionalnom državom Judejom koja će uključivati ​​domaće Judejce (pogrešno nazvane Palestincima), prema MI6.
S obzirom na nadolazeći gubitak kontrole nad svojim kolonijama Izraelom, SAD-om i Ukrajinom, HM sada oko sebe okuplja UN.
UN u New Yorku održava Summit koji je zamišljen kao OTIMANJE VLASTI i sprovodi se bez konsultacija s vladama širom svijeta, tvrdi ruski UN-ov predstavnik Dmitry Polyansky.
WHO u Švajcarskoj također još uvijek grozničavo radi iza zatvorenih vrata kako bi sproveo svoju totalitarnu kontrolu nad Planetom kroz UN-ov Sporazum o pandemiji, upozorava grupa CitizenGo.
Veštica Ursula von der Leyen na godišnjem sastanku HM-a i WEF-a pridruženog UN-u upozorava na potrebu borbe protiv dezinformacija, odnosno govorenja istine.
"Postoje ratovi, glad, bijeda, ljudsko ropstvo, pedofilija, ljudi koji umiru na ulicama od zlouporabe droga i alkohola, ali prema ovim psihopatama naš najveći problem su 'dezinformacije', odnosno sloboda govora", komentariše izvor CIA-e.
Sa svoje strane, Bill Gates - de facto vlasnik WHO-a - poziva da AI cenzuriše "dezinformacije o cjepivima" u stvarnom vremenu. Dobrodošli u 1984...
Ovo je vrsta "dezinformacije" (tj. istine) koju on pokušava cenzurisati:
ACAM2000, cjepivo koje je FDA odobrila za Mpox prošlog mjeseca, dolazi s popisom "ozbiljnih komplikacija" uključujući miokarditis, smrt i fetalnu smrt. Smjernice FDA također upozoravaju da ljudi koji prime cjepivo mogu to preneti necijepljenim ljudima, koji su također u opasnosti od nuspojava cjepiva, uključujući i smrt.
Poljski obavještajci upozoravaju da HM također koristi cjepiva za uvođenje nano-radija u ljudski krvotok, kako bi ih pretvorili u ljudske radio-uređaje.
...
U međuvremenu, SIVI šešir Američke vojske, Elon Musk, osvaja pobjede u vlastitom informacijskom ratu unaprjeđujući svoju X-platformu.
U EU-u, povjerenik EU-a Thierry Breton, koji je krenuo na Elona Muska zbog regulacije sadržaja na platformi društvenih medija X, dao je ostavku na svoju poziciju.
U Brazilu je vlada ukinula zabranu za mrežu X nakon što su širom zemlje izbili veliki požari koji su zaprijetili glavnom gradu Brazila i glavnom gradu Rio de Janeiru. Dok je službeni izgovor za požare "klimatske promjene", Brazilske vlasti kažu da je većina požara izazvana ilegalno ( dronovima) .
Možda je to bila samo slučajnost, ali nedugo nakon što je Brazil ukinuo zabranu za X, požari su se smirili.
Konačno, ovaj tjedan izvori ruskog FSB-a obavijestili su nas da je velika HM DUMB (podzemna baza) uništena u Argentini prošlog tjedna. To je bilo očito u potresu magnitude 6 u provinciji San Luis. Epicentar je bio 158 km sjeverozapadno od grada San Luisa na dubini od 129 km.
Kao i obično, ima mnogo toga o čemu ne možemo govoriti iz operativnih sigurnosnih razloga, ali ako gledate vijesti možete vidjeti da bijeli šeširi očito uzimaju prednost. Očekujte još dobrih vijesti ovaj tjedan.
...
Izvor:
https://tanneneck.blogspot.com/2024/09/benjamin-fulfo..

 

Популарни постови

ИЗ СЕНКЕ

  • Душебрижници и лицемерје - Много има душебрижника, од бивших (рас)попова, људи са маском, до двојних и тројних личности; а лицемерје надире као Нови потоп. Много има умишљених, уо...
    Пре 1 дан
  • ОГЛЕДАЛА: ФЛАМИНГОСИ... - То је једна велика пећина, *GAURA MARE*, где током пролећа и лета треба бити пажљивији и чувати се у близини *Велике рупе* напада поскока...
    Пре 2 недеље
  • Душан Нонковић Теодоровић - Бивши уредник „Гласа Дијаспоре“ Данас смо послали нашем старом пријатељу једну врсту Благослова, коју је он заслужио као уредник „Гласа … Наставите читање →
    Пре 10 месеци